Aankomsttijden vliegveld Barcelona

Op deze pagina treft u informatie over de aankomsttijden vliegveld Barcelona aan. De luchthaven van Barcelona mag zich met recht en rede de tweede grootste luchthaven van Spanje noemen. Het moet op vlak van verkeer alleen de luchthaven van Madrid laten voorgaan. Het spreekt bijgevolg voor zich dat het vliegveld van Barcelona jaarlijks heel wat mensen over de vloer krijgt. De laatste cijfers spreken van zomaar even 35 miljoen reizigers op jaarbasis. Wanneer jij eveneens iemand kent die op deze luchthaven wil vliegen of wanneer je zelf een vlucht naar Barcelona hebt geboekt spreekt het voor zich dat je graag zal willen weten waar de aankomsttijden vermeld worden. Het is op verschillende manieren mogelijk om deze aankomsttijden te achterhalen. We vertellen er je in dit artikel graag alles over.

Waar aankomsttijden vliegveld Barcelona raadplegen?

Tegenwoordig wordt alles op het internet geplaatst en zo ook de aankomsttijden van het vliegveld van Barcelona. Je kan hiervoor gebruikmaken van de website van de luchthaven waar een stream vrij actueel alle aankomsttijden bijhoudt, maar je kan hiervoor natuurlijk ook terecht in de luchthaven zelf. Veel mensen reizen enige tijd voor aankomst of vertrek reeds af naar de luchthaven om er nog een kopje koffie te drinken en de grootste drukte te ontwijken. Op de luchthaven staan verschillende grote borden waar op wordt aangegeven wanneer bepaalde vluchten precies aankomen en vertrekken. Op deze manier blijf je als reiziger steeds op de hoogte van eventuele vertragingen die er ook in Barcelona wel eens durven zijn.

Vlotte verbinding met het centrum

Vanaf de luchthaven Barcelona El Prat beschikken reizigers over een vlotte verbinding met het centrum. Terminal 2 is gelegen op een afstand van amper 15 kilometer ten opzichte van het centrum waardoor je snel kan beginnen winkelen of bezienswaardigheden kan bezoeken. Je moet er wel rekening mee houden dat er nog geen metroverbinding loopt tussen terminal 2 en het centrum. Reizigers die arriveren in deze terminal zijn bijgevolg aangewezen op een verbinding met de shuttle. Het spreekt tot slot voor zich dat vakantiegangers ook op de luchthaven van Barcelona El Prat wel gebruik kunnen maken van één van de vele taxi’s die her en der zijn terug te vinden.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«