Helsinki – Vliegveld Helsinki Vantaa

Het grootste vliegveld van Finland is aan te treffen in de hoofdstad Helsinki. Helsinki kent meerdere vliegvelden maar het grootste vliegveld is vliegveld Helsinki Vantaa. Dit vliegveld ligt zo’n 20 kilometer uit het centrum van Helsinki en met de auto, taxi of openbaar vervoer is het vliegveld vanuit het centrum in zo’n 25 minuten te bereiken. Het vliegveld van Helsinki is goed bereikbaar en tevens zijn er veel hotels in de buurt waar u kunt overnachten als u een vroege vlucht heeft vanaf het vliegveld Helsinki Vantaa.

Als u enig oponthoud heeft dan kunt u op het vliegveld Helsinki Vantaa goed uw tijd doorbrengen. Er zijn verschillende leuke winkels op het vliegveld en tevens heeft u de mogelijkheid om te genieten van een lunch of diner en ook zijn er voldoende gelegenheden waar u een kopje koffie kunt drinken.

Autoverhuur vliegveld Helsinki Vantaa

Voordat u geland bent op het vliegveld van Helsinki kunt u al een auto boeken waarmee u in Finland naar de plaats van uw bestemming kunt rijden. Een auto huren op het vliegveld Helsinki hoeft namelijk niet per sé op het vliegveld zelf en u kunt de auto gewoon boeken vanuit uw luie stoel. Er zijn verschillende aanbieders die een afhaalpunt op het vliegveld hebben en op die manier kunt u uw reis meteen vervolgen.

Aankomsttijden vliegveld Helsinki Vantaa

Als mensen u van het vliegveld komen halen in Helsinki dan is het handig dat ze uw vluchtnummer hebben. Aan de hand daarvan kunnen zij de aankomsttijden vliegveld Helsinki raadplegen en kijken hoe laat uw vliegtuig landt op Vantaa Helsinki Airport.

Vertrektijden vliegveld Helsinki Vantaa

Gaat u weer naar huis vanaf het vliegveld in Helsinki dan is het verstandig om op de hoogte te zijn van de vertrektijden vliegveld Helsinki. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als uw vlucht vertraagd of zelfs geannuleerd is.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«