Aankomsttijden vliegveld Londen

Wanneer je een vlucht hebt geboekt naar of vanaf de Londense luchthaven Heathrow zal je uiteraard rekening willen houden met de aankomsttijden van de verschillende vluchten. In het bijzonder wanneer het een niet Europese vlucht betreft is het steeds belangrijk om op regelmatige basis de aankomsttijden te controleren. Deze kunnen immers al snel veranderen en bijvoorbeeld beïnvloed worden door het weer, maar ook door een eventuele vertraging op de luchthaven van vertrek. In ieder geval, wanneer je vanaf de luchthaven van Londen Heathrow moet vliegen of wanneer je gewoon iemand moet ophalen is het steeds erg belangrijk om de aankomsttijden nauwlettend in het oog te houden. In dit artikel vertellen we je graag hoe je dat precies moet doen.

Aankomsttijden online raadplegen

Het spreekt voor zich dat iedere luchthaven tegenwoordig op haar website de actuele aankomsttijden bij houdt. Die aankomsttijden worden regelmatig geüpdate waardoor ze zeer betrouwbaar zijn. Dat geldt eveneens voor het vliegveld Londen Heathrow. Ook deze luchthaven heeft op haar website een lijst gepubliceerd met alle actuele aankomsttijden. Let wel, deze kunnen snel veranderen. Denk dus niet omdat je één keer de lijst hebt geraadpleegd dat je volledig up to date bent. Hou je er niet zo van om online de aankomsttijden te raadplegen of ben je reeds op de luchthaven aanwezig, dan kan je er uiteraard eveneens voor kiezen om gebruik te maken van één van de vele infopanelen. Deze panelen geven je een uiterst actueel beeld van de aankomsttijden op de luchthaven.

Risico op vertragingen

Het vliegveld Londen Heathrow is niet voor niets de grootste en vaak ook drukste luchthaven van Europa en dus ook van Engeland. De kans dat je hier te maken krijgt met een vertraging is daardoor steeds bestaande, ook al wordt er uiteraard alles aan gedaan om eventuele vertragingen zoveel mogelijk in de kiem te smoren. Wanneer er een vertraging opduikt op het vliegveld Londen Heathrow hoef je echter nog niet meteen te wanhopen. Op de luchthaven zelf zijn bijvoorbeeld heel wat winkels terug te vinden en je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om snel even een hapje te eten of iets te drinken. In ieder geval hoef je, je in afwachting van je vlucht in principe nooit te vervelen en dat is op veel andere luchthavens wel anders.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«