Aankomsttijden vliegveld Rome

Het vliegveld Rome Leonardo da Vinci is een grote luchthaven. Met meer dan 35 miljoen passagiers in het jaar 2008 mag het zich zelfs de grootste internationale luchthaven van Rome noemen. Het vliegveld staat algemeen bekend als Rome Leonardo da Vinci, maar eigenlijk is ook de andere benaming, namelijk Rome Fiumicino eveneens correct. Het feit dat de luchthaven van Rome zoveel passagiers over de vloer krijgt zorgt er voor dat er wel eens vertragingen kunnen opduiken. Het is daarom van het grootste belang om de aankomsttijden er op na te slaan en vooral op regelmatige basis in het oog te houden. De aankomsttijden van het vliegveld van Rome kan je zowel op de luchthaven zelf als erbuiten raadplegen. Weet je nog niet hoe? We vertellen er je graag alles over in dit artikel!

Waar aankomsttijden vliegveld Rome raadplegen?

Zoals in de inleiding van dit artikel aangegeven kan je de aankomsttijden van Rome Leonardo da Vinci op verschillende manieren raadplegen. Wanneer je, je nog niet in de luchthaven bevindt kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van het internet. Op de website van de luchthaven zijn gedetailleerde aankomsttijden terug te vinden waarbij niet alleen het vluchtnummer wordt vermeld, maar ook de maatschappij die verantwoordelijk is voor de vlucht in kwestie. De website van de luchthaven werd daarnaast zo ontwikkeld dat de aankomsttijden eveneens perfect via uw mobiel zijn op te vragen. Ook mensen die gebruikmaken van bijvoorbeeld een iPad of gewoon een smartphone kunnen de aankomsttijden zonder enig probleem in het oog houden.

Aankomsttijden raadplegen op de luchthaven zelf

Wanneer je reeds bent aangekomen op de luchthaven van Rome Leonardo da Vinci is het eigenlijk nog eenvoudiger om de aankomsttijden te achterhalen. Verspreid over de luchthaven zijn namelijk verschillende panelen terug te vinden waar de meest actuele aankomsttijden op worden weergegeven. Let wel, het gezien de vele vluchten die Rome aandoen en gezien het grote aantal passagiers is het mogelijk dat er vertragingen opduiken. Probeer daarom steeds op regelmatige basis de aankomsttijden te controleren. Alleen op die manier ben je er zeker van dat je eventuele wijzigingen in de aankomsttijden tijdig opmerkt.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«